Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-07@00:48:32 GMT

انتشار کتاب «صور» کنونی تاریخ ماست 

تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۳۹۶۷۶۴

انتشار کتاب «صور» کنونی تاریخ ماست 

به گزارش ایسکانیوز به نقل از رایزنی فرهنگی ایران در لبنان ،جلد اول این کتاب درباره شخصیت علامه سید عبدالحسین شرف الدین در 288 صفحه و جلد دوم درباره دیدگاههای امام موسی صدر در 448 صفحه (چاپ اول 2017م)در بیروت منتشر گردید.

جلد اول در نه پرونده به شرح ذیل تنظیم شده است: پرونده نخست درباره علل نوشتن این کتاب و اهداف آن مطالبی ارائه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پرونده دوم ارائه چشم اندازی از تاریخچه لبنان بین سال های 1750 م تا 1908م در پرونده سوم درباره شخصیت علامه شرف الدین، ویژگیهای شخصیت سیاسی، مبارزاتی، اجتماعی، علمی و نیز مذهبی و خانوادگی وی مطالبی بیان شده است؛ در پرونده چهارم خاطراتی از شخصیت مذهبی و ولائی این شخصیت دینی نگاشته شده است؛ در پرونده پنجم چهره مبارزاتی و مقاومت وی در برابر اشغالگران فرانسوی و مواضع اتخاذ شده از سوی این مبارز سیاسی مطرح شده است؛ در پرونده ششم داستان نشست وادی حجیر و سخنان علامه شرف الدین و اتفاقات پس از این نشست و دیدار او با ملک فیصل بیان شده است؛ در پرونده هفتم جریان تأسیس مدرسه جعفریه و حکایت های مرتبط با آن آورده شده است؛ در پرونده هشتم به مسائل مرتبط با مسلمانان، سفر ایشان به مصر، و بیانیه های ایشان به مسلمانان و اعراب جهت دعوت به وحدت ملی و وحدت میان طوایف مختلف و نیز به معرفی تألیفات و مقالات منتشر شده وی پرداخته شده است؛ در پرونده نهم به برخی یادداشت های ایشان و مواضع وی در پایان عمر پرداخته شده و در نهایت مجموعه ای از تصاویر و اسناد و نامه های رسمی ارائه شده است.


در جلد دوم این مجموعه با عنوان دیدگاه امام سید موسی صدر شاهد عناوین کلی ذیل هستیم: تاریخچه ای از زندگی امام موسی صدر؛ آغاز تأسیس و پایه گذاری؛ تاریخچه ای از ایران در دوران اول عمر امام سید موسی صدر؛طرح های انجام شده از سوی امام صدر؛ نگاه انسانی ایشان به افراد و شخصیت انسانی او؛ جامعه معتقد؛ ابعاد فرهنگی شخصیت سید موسی صدر؛ روزی دیگر که شامل برخی سخنان ایشان در مجامع مختلف داخلی و عربی است؛کنار رفتن نقاب ها، که درباره تأسیس جنبش محرومان و پس از آن جنبش امل و شرایط حاکم بر آن زمان مطرح شده است؛پایان نگارش؛ گزارش مختصری از سفرنامه امام موسی صدر به هشت کشور آفریقائی؛ در پایان تصاویری از مدارک تحصیلی امام موسی صدر از ابتدایی تا دانشنامه لیسانس از دانشگاه تهران و نیز برخی از تصاویر مؤلف کتاب ارائه شده است.


سید حسین شرف الدین متولد 1928م همسر رباب صدر خواهر امام موسی صدر و برادر زاده علامه شرف الدین و نویسنده و شاعر لبنانی است که با توجه به سن وی تجربیات فراوانی از تاریخ معاصر لبنان داشته و شاهد ماجراهای بسیاری از تاریخ معاصر در این کشور بوده است.

500

کتاب ترجمه شرف الدین مصر موسی صدر

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۳۹۶۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیوه رفتاری امام صادق (ع) بهترین الگو برای تقریب مذاهب است

حجت‌الاسلام هادی محمدخواه، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سنندج در گفت وگو با خبرگزاری تقریب،  ضمن تسلیت سالروز شهادت حضرت امام جعفرصادق (ع) و با اشاره به جایگاه این امام همام میان مذاهب اسلامی، اظهار داشت:  بسیاری از شاگردان آن امام همام از اهل سنت بودند و بزرگان فقهی اهل سنت این شاگردی را برای خود فضیلت و افتخار می دانستند و امام صادق (ع) را فقیه ترین شخصیت زمان خود می دانستند.

وی با بیان اینکه شیوه رفتاری امام صادق (ع) با پیروان مذاهب مختلف را می توان الگوی بارزی برای تقریب مذاهب دانست؛ تصریح کرد: شخصیت علمی و نوع مواجهه با افراد حتی ملحدان زمان خویش از فضایل برجسته امام صادق (ع) است که دوستان و دشمنان به آن اعتراف می کردند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سنندج افزود: شیوه علمی آن حضرت مبتنی بر الگوی آزاد اندیشی بوده به گونه ای که همگان شبهات خود را آزادانه مطرح و آن امام همام با استدلال و همراه با احترام پاسخ می دادند.

حجت‌الاسلام محمد خواه به فضایل و مناقب امام صادق (ع) اشاره کرد و گفت: فضایل و مناقب امام صادق (ع) بر کسی پوشیده نیست ایشان در تمامی عصر‌ها همواره نه تنها معلم بوده‌اند و شخصیت ایشان به گونه‌ای بود که افراد می‌توانستند در زمینه‌های مختلف از آن بهره ببرند.

وی تأکید کرد: سخاوت، عدالت، انسانیت، شجاعت و سایر کرامت‌های انسانی در وجود این انوار مقدس است، پس شایسته است که در روزهای منسوب به ایشان در تعظیم شعائر دینی کوشیده شود.

حجت‌الاسلام محمد خواه همچنین پیرامون شخصیت امام صادق (ع) افزود: ایشان نمونه کاملی از یک انسان متعالی و همان قرآن ناطقی هستند که حق را از باطل جدا می کنند و مسیر هدایت را مشخص می کنند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی سنندج عنوان کرد: ایشان نه تنها در اخلاق بلکه در علم، عبادت، سیاست و سایر زمینه‌ها سرآمد روزگارخویش بوده و براساس این ابعاد به تربیت اصحاب و یاران خود پرداخته اند.
 
انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معرفی شخصیت حجت‌الاسلام مطلبی مصداق امر به معروف است
  • نقشی از شخصیت‌های قصه‌های ایرانی بر روی پوستر نمایشگاه کتاب
  • «روایت اول» از ردیف یک موسیقی‌دان مهم منتشر شد/خواندن یک قصه جالب
  • غبارروبی و عطرافشانی ضریح مطهر حضرت معصومه (س) + تصاویر
  • سخنی در باب محتوای «مست عشق» به کارگردانی حسن فتحی/ تحریف تاریخ به شیک ترین شکل ممکن
  • امام جعفر صادق (ع)؛ شخصیت مهم در جهان اسلام و مکتب شیعه
  • شیوه رفتاری امام صادق (ع) بهترین الگو برای تقریب مذاهب است
  • ۳ عامل مهم در شکل‌گیری شخصیت محمد‌رضا سنگری
  • مراسم سوگواری شهادت امام جعفر صادق (ع) در پیشوا برگزار شد
  • سوگواری شهادت امام صادق (ع) در حرم شاهچراغ